Broeker Werf 12, 1721 PC Broek op Langedijk

Grote keuze in tegels

Groen is ‘de’ trendkleur van 2021. Waarom deze kleur zo geliefd is?! De kleur groen staat voor het leven, vernieuwing , natuur, energie en word geassocieerd met groei. Dat is toch precies wat je wilt dat je badkamer uitstraalt! Ook de betonlook of mix van de kleur wit met donkerdere tinten blijft geliefd in 2021. Ook de ‘warme’ uitstraling met houtlook accenten blijft trending in combinatie met een warme sandkleurige tegel. In onze Showroom laten wij diverse badkameropstellingen zien. Maar adviseren wij je ook graag bij het samenstellen van jou trendwensen en opties. Wil je meer weten? Plan dan je afspraak! Of plan jou virtuele rondleiding door de Showroom. Dat geeft je een goed beeld van het geen wat mogelijk is.

Wij hebben meer van 1000 soorten tegels in onze showroom! Waaronder:
– Vissengraat
– Hexagon
– Wildverband
– Houttegel
– Betonlook tegel
– Marmer
– Gebakken tegels
– Printtegels
– Effen tegels

Al deze varianten zijn in diverse kleuren verkrijgbaar.

Ons tegelassortiment

Wij hebben een ruim assortiment tegels om uit te kiezen. Zo vind je bij ons altijd wat je zoekt. Er is voor iedere smaak en voor ieder budget een ruimte keuze aan tegels en sanitair.

Kies voor tegels met een glanslook

Onze tegels zijn in diverse kleuren te bestellen

Kies voor een tegel met patroon

Bekijk ons tegelassortiment

SANITAIRWINKEL NOORD-HOLLAND

Wij zijn bereikbaar voor digitaal advies of komen bij jou thuis voor advies op maat! Neem direct contact op met de vestiging en bespreek de mogelijkheden!
Let op: ingang showroom aan Middelmoot!

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

© 2022 SanitairWinkel Noord-Holland.
Privacyverklaring I Algemene voorwaarden