Broeker Werf 12, 1721 PC Broek op Langedijk

Badkamers

Complete badkamers

Bij SanitairWinkel Noord-Holland kun je terecht voor een complete betaalbare badkamer. Onze deskundige adviseurs helpen je met het ontwerpen en samenstellen van jouw droombadkamer. Wij zorgen voor het volledig ontwerp, de montage en de afwerking. Waar je ook naar op zoek bent, SanitairWinkel Noord-Holland heeft een uitgebreide showroom met tegels, sanitair en voorbeeld badkamers. Wij bieden mogelijkheden voor elk budget. Zo kun je straks zorgeloos genieten van jouw mooie badkamer. Maak snel een afspraak voor een 3D ontwerp of kom langs in onze showroom!

SanitairWinkel Noord-Holland heeft badkamers in diverse stijlen, zo vind je altijd een badkamer die bij je past!

Dankzij de hulp van onze adviseurs bespaar je ontzettend veel tijd en moeite bij het uitzoeken van een complete badkamer. Hierdoor heb je veel meer tijd voor andere zaken, zoals het uitzoeken van badkameraccessoires, het kopen van sanitaire producten en het opdoen van inspiratie.

Een badkamer voor iedereen

De adviseurs van SanitairWinkel Noord-Holland staan voor jou klaar om je te adviseren en samen met jou je nieuwe badkamer in te richten.

basis badkamer

Basis badkamer

Een prachtig badkamermeubel in 80 cm , verkrijgbaar in 2 kleuren (wit hoogglans of houtnerf). Het badkamermeubel heeft 2 lades met greep. Keramische wastafel 80 cm met één kraangat. Daar krijg je een Grohe wastafelkraan bij en een spiegel in de maat 80 cm.

  • In de aanbieding zit ook een 90 cm inloopdouche met stabilisatie stang. Het glas in anti kalk en 8 mm dik veiligheidsglas.
  • De douchegarnituur is een Rainshower en onmisbaar onderdeel van deze aanbieding.
  • Uiteraard een vloerdrain in RVS uitvoering.
  • Hierbij ook een wit hoogglans designradiator.
  • Toiletset met Sphinx wandcloset , inbouwreservoir en bedieningspaneel wit hoogglans.
  • Dit is inclusief 16 m2 wandtegels 30 x 60 cm wit glans of wit mat. De strokenmix voor het inbouwreservoir in de kleur zwart en 5 m2 vloertegel 60 x 60 cm ook in de kleur zwart.

VAN €3199,- Maand Februari / Maart prijs voor €1899,-

Deze actie is niet geldig op lopende offertes.

Luxe badkamers

Luxe badkamers worden gekenmerkt door de uitstraling van meerdere luxe producten. Deze luxe sfeer creëert u door verschillende thema’s. Denk hierbij aan de Industriële look , Scandinavische look , Marmer look, The Nature look of de Luxe hoteluitstraling. Je kan bij ons al een luxe badkamer realiseren vanaf €5000,-

Moderne badkamer met bad en douche
Luxe badkamer beige zwart

Luxe badkamer

Luxe badkamer beige/zwart met warme uitstraling en zwarte accenten te bekijken in onze showroom.

moderne badkamer met zwarte accepten

Moderne badkamer

Een prachtige warme combinatie van groene & zandkleurige tegels met zwarte accenten. Deze kleuren zijn ook weer in 2021 ‘Trending’. Bij ons heb je al een Moderne Badkamer vanaf €3400,-

SANITAIRWINKEL NOORD-HOLLAND

Wij zijn bereikbaar voor digitaal advies of komen bij jou thuis voor advies op maat! Neem direct contact op met de vestiging en bespreek de mogelijkheden!
Let op: ingang showroom aan Middelmoot!

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

© 2022 SanitairWinkel Noord-Holland.
Privacyverklaring I Algemene voorwaarden