Broeker Werf 12, 1721 PC Broek op Langedijk

3D Ontwerp

Gratis 3D ontwerp en advies

Stap 1: Wanneer je bij ons op afspraak komt dan is het erg belangrijk dat je alle maten hebt van de badkamer en/of toilet. Hiermee gaan wij dan aan de slag in de tekening. Daarna gaan wij aan de slag met het filteren van jou droombadkamer. Met welke kleuren wil je werken? Wat is jou gezinssamenstelling? Wanneer wil je dit gaan realiseren? Heb je een nieuwbouw woning of ga je voor een renovatie? Wil je met of zonder montage? En waar moet jou badkamer aan voldoen?

Familie Kreutz:
‘Van 3D ontwerp naar eind resultaat’

Gratis 3D ontwerp en advies

Stap 2: Wat wil je aan sanitair erin hebben staan? Doormiddel van rondkijken in onze showroom , worden de keuze verwerkt in de 3D tekening. Het fijne aan een impressie tekening is dat je inzicht krijgt in en van jou ruimte. Door het echt te kunnen zien word het maken van de juiste keuze makkelijker. Wij denken graag met je mee in oplossingen en geven graag ons advies in de verschillende mogelijkheden.

Familie Kreutz:
‘Van 3D ontwerp naar eind resultaat’

Gratis 3D ontwerp en advies

Stap 3: Jouw droombadkamer realiseren. Dit kan door middel vaneen van onze 9 aannemers met wie wij samenwerken of natuurlijk zelf.

Familie Kreutz:
‘Van 3D ontwerp naar eind resultaat’

Gratis 3D ontwerp en advies

Stap 4: Eindresultaat, iets waar wij met jullie graag naar toeleven en werken.

Familie Kreutz:
‘Van 3D ontwerp naar eind resultaat’

Gratis 3D ontwerp en advies

Bij het ontwerpen van een nieuwe badkamer, is het belangrijk om een goed begin te maken. Bij ons kun je daarom terecht voor het gratis laten maken van een 3D-ontwerp van jouw droombadkamer. Zo brengen we jouw wensen in beeld, op basis van de afmetingen van jouw badkamerruimte. Vul hier je gegevens en wensen in, dan voorzien we je geheel vrijblijvend van een uniek 3D-ontwerp voor jouw badkamer. Voor iedere wens en ieder budget steken wij de handen uit de mouwen om je van het mooiste ontwerp te voorzien!

Vakkundig advies

Het grote voordeel van het kopen van een badkamer bij SanitairWinkel Noord-Holland in Broek op Langedijk is dat de adviseurs hier jou vakkundig kunnen helpen bij het uitzoeken van de badkamer van jouw dromen. Er wordt geluisterd naar jouw wensen en bovendien ontvang je altijd een gratis 3D-ontwerp. Dit is geheel vrijblijvend. Ben je eenmaal tevreden met het ontwerp? Dan is het tijd voor de uitvoering van jouw nieuwe badkamer!

“Wij maken een gratis 3D ontwerp,
die je binnen 24 uur in je mailbox ontvangt!”

Jouw droombadkamer binnen handbereik!

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? Bij SanitairWinkel Noord-Holland in Broek op Langedijk kun je terecht in de showroom voor advies en de nieuwste trends. In de winkel vind je diverse badkameropstellingen om ideeën op te doen.  Onze adviseurs staan voor je klaar en helpen je zodat je nog op korte termijn jouw droombadkamer kunt laten ontwerpen en realiseren. SanitairWinkel Noord-Holland zorgt ervoor dat jouw badkamer gratis wordt geleverd. Bovendien is het mogelijk om jouw badkamer volledig bij je thuis te laten installeren. Hierdoor weet je zeker dat jouw badkamer op de juiste manier wordt gemonteerd.

Investering

Wij spelen in op de wensen van onze klanten. Daarom kun je bij SanitairWinkel Noord-Holland terecht voor badkamers die passen bij jouw investering. Onze adviseurs vragen je met welke investering we rekening moeten houden. We laten de diverse mogelijkheden zien, zodat je een goed beeld krijgt wat allemaal past bij jou. Uiteraard houden we ook jouw wensen en jouw stijl in gedachten. Uiteraard werken we alleen met producten van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor kun je ervan uitgaan dat je jarenlang plezier beleeft van jouw nieuw badkamer.

SANITAIRWINKEL NOORD-HOLLAND

Wij zijn bereikbaar voor digitaal advies of komen bij jou thuis voor advies op maat! Neem direct contact op met de vestiging en bespreek de mogelijkheden!
Let op: ingang showroom aan Middelmoot!

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

© 2022 SanitairWinkel Noord-Holland.
Privacyverklaring I Algemene voorwaarden